vineri, 23 septembrie 2016

De acasa sau de la studio? Cum selucreaza in live streaming?

Iti doresti un loc de munca stabil si un salariu bun? Ti-ar placea sa ai colege foarte prietenoase care sa fie dispuse sa te ajute ori de cate ori ai nevoie? Ai dori un program flexibil sau sa ai posibilitatea de a lucra part time ori full time? Aceste conditii sunt foarte rar intalnite in Romania, insa cele mai inspirate fete aleg videochatul, intrucat in acest domeniu sunt indeplinite toate atributele amintite.
Ce este videochatul?
Acesta reprezinta unul dintre cele mai ravnite joburi la ora actuala si se bazeaza pe comunicarea dintre un model cu unul sau mai multi utilizatori ai platformelor online cu care se colaboreaza. Calitatea webcamului este unul dintre aspectele importante, alaturi de calitatea conexiunii la internet, astfel ca studiourile de videochat trebuie sa promita cele mai bune conditii de lucru pentru angajati.
Criterii de angajare
Videochatul este unul din putinele locuri de munca care nu impune criterii riguroase pentru candidati si nici macar experienta nu este necesara. Insa sunt cateva conditii esentiale ce trebuie indeplinite, unul dintre acestea fiind varsta minima de 18 ani, in timp ce valoarea maxima variaza de la un studio la altul, ajungand pana la 38 de ani. De asemenea, modelele trebuie sa fie foarte comunicative, sa se simta bine in pielea lor si sa cunoasca cel putin la nivel mediu o limba straina. Engleza este cea mai cautata limba straina, insa si franceza sau spaniola sunt vorbite in multe regiuni ale lumii.
De acasa sau de la studio?
Aceasta este o optiune la care pot apela doar fetele care au mai lucrat in acest domeniu si care au capatat ceva experienta. In prima faza, este nevoie ca jobul sa se desfasoare la studio, insa abia dupa cateva luni, modelele vor avea posibilitatea de a lucra din confortul propriei locuinte unde sa dispuna de toate elementele necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu