vineri, 10 iunie 2016

Comisioane videochat

Care sunt salariile la videochat?
In medie, un model castiga in jur de 10.000 de lei pe luna, insa cele fara experienta au un salariu ce debuteaza de la 3.500 de lei, in timp ce fetele cele mai cunoscute in domeniu pot castiga si peste 40.000 de lei lunar, suma ce reprezinta salariul plus diferite bonusuri. Asadar, cu siguranta ca orice fata isi doreste sa profeseze in acest domeniu, insa doar cele mai serioase vor putea face performanta.
Care sunt comisioanele?
Modelele au posibilitatea de a lucra fie pe baza unui salariu fix, ceea ce impune semnarea unui contract individual de munca, fie prin intermediul unui contract de colaborare, caz in care castigurile vor fi reprezentate dintr-un procent al veniturilor generate. Acest procent variaza de la un studio la altul, insa de cele mai multe ori, fetele vor obtine in jur de 50% din total, adica daca a adus studioului 2.000 de lei intr-o saptamana, suma se va imparti egal, iar modelul se va alege cu 1.000 de lei.
Care este programul de lucru?
Cele mai multe studiouri propun cate 3 ture, cea de dimineta fiind intre orele 6 si 14, cea de dupa amiaza intre 14 si 22, in timp ce tura de noapte aduce cele mai mari venituri si cuprinde orele 22-6. Asadar, programul flexibil este atragator pentru toata lumea, insa trebuie mentionat si faptul ca se poate lucra chiar si in regim part time, aspect ideal pentru fetele care isi doresc sa aiba timp suficient sa studieze pentru facultate.
Fara obligatii
Videochatul nu obliga nimic pe nimeni. Astfel, fetele daca nu vor sa poarte o discutie cu un partener virtual, il va putea refuza. De asemenea, oricand se doreste renuntarea la videochat, se poate anula contractul semnat, iar nimeni nu se va supara, intrucat acest domeniu inseamna si flexibilitate, alaturi de respect.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu