luni, 23 noiembrie 2015

Service tablete ipad Air

iPad Air este cu adevarat o tableta extraordinara - puterea de procesare este mai mult decat suficienta, designul estte extraordinar, insa ca orice obiect tehnic poate fi expus anumitor riscuri - adica se poate defecta. De aceea caut eu acum un service tablete ipad air si cu toate ca nu este deloc simplu, sunt destul de increzator ca am sa gasesc ceva destul de ok.

Din ceea ce am citit pe site-ul lor oficial, oamenii au peste 3 ani experienta in piata reparatiilor de smartphones si telefoane , iFixGSM avand sediul in Dorobanti - Bucuresti. Ei se mandresc cu clienti care au venit cu probleme si au plecat fericiti - ei garanteaza o excelenta calitate a lucrarilor de service si de aceea trebuie sa ii recomand cu caldura - chiar am ramas si eu impresionant de viteza si calitatea reparatiilor 
 
Deci reparatiile lor se preteaza inclusiv pentru tablete iPad Air
Apoi, in ceea ce priveste lista de servicii a service-ului am gasit servicii GSM de reparatii hardware si software pentru toate telefoanele mobile, smartphone-urile si tabelete, incepand cu cele mai cunoscute nume de firme si anume: Apple, Samsung, HTC, Nokia, AllView etc. - de fapt din cate am vazut tehnicienii lor reusesc sa repare fara niciun fel de problema cam orice device de tip telefon mobil/smartphone sau tableta.

 Dupa 4 zile am primit tableta inapoi si am fost mai mult decat multumit - chiar mi s-a parut incredibil ca au reusit sa rezolve problema chiar atat de repede, cu atat de putine batai de cap :).

Recomand!