duminică, 3 mai 2015

Consultatii oftalmologice la domiciliu

De vreo 3-4 ani sau putin mai mult matusa mea, care locuieste cu noi a inceput sa aiba probleme din ce in ce mai mari cu vederea -  boala rara care necesita consultatii si tratment aproape in fecare zi (cu siguranta de 2 ori pe saptamana) ceea ce a devenit o problema foarte serioasa, mai  ales din cauza ca nu avea cine sa se deplaseze in fiecare zi la cate o clinica - ne-ar fi facut viat un mare calvar.

nu am vrut nici sa punem problema unui azil de batrani si in cele din urma ne-am scos in momentul in care i-am gasit pe cei de la doctor acasa, o firma serioasa care ofera inclusiv consult oftalmologic la domiciliu (lucru care pe noi ne-a ajutat extrem de mult) - atat de mult incat o sa le fim recunoscatori pe veci. Culmea este ca medicul pare sa fie si mult mai in tema cu boala matusii mele, deci ne-a ajutat intr-un mod cat se poate de real, atat pe noi ca familie cat si pe matusa mea.

Cred ca o sa iau un abomanet pentru consultatii pediatrice pentru copii - pentru ca serviciul de fapt este util pentru toata lumea.